Saturday, August 10, 2013

Wide Leg Trousers Look


One day Miss Fashion had a thought: ‘‘Let’s play a game – How to look like hobos, it’s called.” And so the Wide Leg Trousers Look was born. Now I know most of you will be like what the hell is wrong with her, but in all honesty the hobo look was always the 1st thing to pop in my mind when seeing wide leg trousers.
ABBA outfits anyone? My favorite ones are the chiffon flowy styles in one color.For a cocktail party. Golden jewelry and red lips. It don’t get no better. And shoes like Louboutin;) .. Perfect.
Xo MM by Adrijana . Enjoy

Jednog dana Miss Fashion je imala misao : '' Hajde da se igramo - Kako izgledati kao  lutalica, i to se zove " I tako nastade Široke pantalone izgled  .. Sada znam da većina vas će biti kao ,Šta nije u redu sa ovom , ali iskreno" Lutalica ",(kako Amerikanci kazu)izgled je uvjek 1 stvar koja mi padne na pamet kada vidim široke pantalone-traperice.. Je li neko za ABBA Izgled?Moje omiljene su šifon pantalone stilovi, ili ti  ,pantalone na straftu u jednoj boji. Mogu da se nose za koktel izlazak takodje..Zlatni nakit i crvene usne uz njih  . Ne trebate da smisljate nista bolje. Sa cipelama na spic (po mogucnosti Louboutin stil) :) i spremne  ste da se pojavite bilo gdje.. Evo par ideja 
Xo MM by Adrijana ;) Uzivajte


No comments:

Post a Comment